2014/10/19

VOITTAJA...

...oon kyllä minä kaikkien teidän lukijoiden myötä! Kiitos valtaisasta osanotosta arvontaan, kiitos onnitteluista ja muista ihanista kommenteista sekä seuraavien puuhienne jakamisesta.

Jos kaikki SEURAAVAKSI TEEN lauseet ovat toteutuneet, niin seuraavaksi on tehty aivan valtaisa määrä sukkia, huiveja/tuubihuiveja, villatakkeja, säärystimiä, peitoja, lapasia ja kämmenikkäitä itselle, puolisolle, veljelle, siskolle äidille, isälle, kummilapsille ja erityisesti pukin konttiin. Lisäksi on tehty myös paljon töitä, tee/kahvi/kaakaokupposia, ilta/aamupalaa ja muita ruokia, palveluksia, kampauksia, hilloa, esitelmiä ja magneetteja. Toivottavasti aivan joka ikinen suunnitelma on toteutunut! Niin ja kiitos monista hyvistä vinkeistä kivoihin neuleohjeisiin :)

 

True Random Number Generator arpoi meille ystävällisesti voittajan. Tällä kertaa onni osui Puikoilta pujonnu -blogin Piian kohdalle ja Piialle siis lähtee Eiran langoilta paketillinen mun lempilankoja, toivomissaan väreissä. Laitatko Piia tulemaan mulle sähköpostia, niin saadaan paketti perille! Piialla näyttäisi muuten olevan lankalaihis meneillään, toivottavasti tämä voitto ei nyt sotke koko laihista ;) 

Kiitos vielä kaikille osallistujille ja kiitos Eiran langoille yhteistyöstä!

-hanne

4 kommenttia:

  1. Aivan huisin mageeta, kiitos!! :) Tosin valaisin odottaa vielä tekijäänsä, polvisukat veikin voiton ;) Laitan säpoa nyt het.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin siinä usein käy! Toivottavasti valaisin ehtii työn alle ennen kuin nämä kolahtaa postista... ;)

      Poista