2014/04/24

LEIJONAPOJAT


Mun kaksi rakasta rakasta työkaveria saavat molemmat pojan, toinen jo syntyi, ja toinen seuraa perässä ihan kohta! Jee! Syksyllä kässämessuilta mukaan lähti Murun ihastuttavaa Leo -luomupuuvillaneulosta, josta nyt ompelin pojille Ottebre 3/2013 lehden Star Star -leikkipuvun kaavoilla kesäpotkarit. Nämä on niin liikuttavat!Ja ihana on tosiaan kangaskin! Näihin Murun neuloksiin mä oon päässyt käsiksi oikeastaan vain messuilla, mutta ainaskin tällä hetkellä niitä näyttäisi myyvän myös Vanja Sea, rajoitetun erän verran. Leon lisäksi mun omaa silmää miellyttää erityisesti myös Parvi -neulos. Siitäkin vois saada vaikka mitä ihanaa! 

Apua, lanka-addikti mussa tuntuu saaneen pikkusisaren, kangasaddiktin!! Vaviskaa, te asuntomme pienet neliöt ja lompakkoni vähäiset kolikkoni!

-hanne

23 kommenttia:

 1. Oih, ihanat! Oliskohan noita aikuisten koossa? x)

  VastaaPoista
 2. Apua, miten suloiset lellonat :-) Siitä sit alkanee uusi addiktio, niitähän käsityöihmisillä riittääkin. Kaapit ja laatikot täyttyy ja nurkat notkuu nyssäköistä :-) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, ei olisi enää aikaa/rahaa/tilaa uudelle addiktiolle :D

   Poista
 3. Eikä miten ihanat! On ihan siinä ja siinä tilaanko samantien tota kangasta myös itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Mulla onneksi riittää tuosta vielä joihinkin muihin puuhiin :)

   Poista
 4. Ihan huiput! Tilasin jo lehden saadakseni kaavan, mutta voisitko kertoa, mikä oli kankaan menekki? Haluaisin tehdä kangastilauksen asap, ettei se vaan pääse loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mä tein 68cm kaavalla, ja siihen piti ohjeen mukaan varata 55cm verran tuollaista 150cm leveää kangasta. Isoin koko ohjeessa on 92cm kokoinen puku, ja siihen ohjeistetaan varaamaan 70cm. Pieni kutistumisvara pitää kai lisäksi laskea? Toivottavasti noista mitoista saa viitettä :)

   Poista
  2. Kiitos! Tästä on iso apu.

   Poista
 5. Kokonaisuutena ihanan herkät ja vekkulit :)
  Varsinkin tuo aihe (eläimiä) yhdistettynä graafiseen toteutukseen on mukava. Hiukan sellainen "ai viivoista muodostuukin jotain tosi sympaattista" tyyppistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä tykään kyllä näistä kovin :) Ja suureksi osaksi juurikin tuon kivan kivan kuosin vuoksi!

   Poista
 6. Voi, ihan mielettömän suloiset!

  VastaaPoista
 7. Oih, miten söpöt! Ja liian tuttua käsityörintamalla tuo kaikenlainen hamstraus, mä innostun aina uudesta ja uudesta tekniikasta, ja kaapit natisee liitoksistaan täyttäessään hyllykaupalla kankaita, lankoja, askartelutarvikkeita... milloin mihinkin käsityöhurahdukseen. :D

  Ja hei, nakkasin sulle haasteen! Tartu siihen jos innostut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vitsi kun olisi loputtomasti tilaa ja aikaa ja rahaa...Ja kiitos! Mäpä tuun katsomaan :)

   Poista
 8. Jep, niin se menee! Kohta projekteja pitää toteuttaa ostamatta uutta kangasta, kun entisiäkin on vaikka miten! Mutta, kaikesta huolimatta, liikkikset potkarit! Onnekkaita poikia, kun tuollaiset saavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän niinkun mulla näiden neulehommien kanssa siis ;)
   Kiitos! :)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Tattista! Vaikkei ehkä voi mennä pieleen, kun on näin kiva kangas ja kiva malli :)

   Poista