2017/06/14

KUINKA VAATETTAA JA KUVATA TAAPEROA?Yhteistyössä Nosh Organicsin kanssa

No en kyllä taas yhtään muistanut että tää on näin vaikeaa tämä pienen pukeminen alkukesästä! Kun ensin ei se kesä ja shortsikelit kunnolla suostu tulemaan, niin teet setin joustocollegesta. Koska on niin kylmä. Niin sitten about seuraavalla viikolla ompelet hikihatussa t-paitoja. Ja nyt tuntuu, että tarvisi vielä sitten jotain siltä väliltä, trikoopaitoja ja leggareita. Niitä siis seuraavaksi!

Mutta kääntöpuolena, saanpahan ommella! Nämä vaatteet syntyi pääosin Noshilta jo alkuvuodesta saaduista, keväällä myyntiin tulleista kankaista, jotka nyt vihdoin ja viimein ehdin ottaa paininjalan alle. Lämpimämpien vaatteiden kankaiksi valkkasin NOSH:in ihanaa joustocollegea* keväällä myyntiin tulleista väreistä, keltaisesta ja vihreästä, jotka molemmat on jotenkin tosi kivan voimakkaita värejä vaihteeksi. Ja settiin sekaan tietty vielä omaa lempiväriäni, meleerattu harmaa, heh heh! 

Ja sit taas siihen hieman kesäisemmän setin shortseihin valkkasin kelta-vanilijaraitaista pippuricollegea* sekä kanttaukseen meleerattua harmaata jerseytä. Resori taitaa olla muualta ostettua, koska väri vähän heittää tuosta jerseystä. Ja sitten vielä trikoo t-paita tiikeritaskulla. Tuo just soppelin kokoinen pala tiikerikuosia löytyi tilkkulaatikon pohjalta, ja se on muuten ehkä kaikkien aikojen NOSH:n kuosisuosikkini parin vuoden takaa! Sitä sais tulla joskus lisää!


Tuon kelta-harmaan paidan idiksen lainasin joskus kauan sitten pinterestissä merkkaamastani, ja nyt jo kuolleesta linkistä, jossa värit vaihtuu paidassa hauskasti vähän kaartamalla. Tuli tosi kiva ja sen verran reilu että mahtuu varppina syksylläkin, jos nyt yhtäkkiä tästä eteenpäin oiskin pelkkää paahdetta ja aurinkoa (tuskin). Kaava on taas useamman paidan yhdistelmä ja muokkaus. Vihreät housut on taas muokkaus mun suosikkihousukaavasta, Ottobren Relaxed Fitistä, josta aina vähän suoristan ja kavennan keskietusaumaa.

T-paidan pohjakaavana on Skogsdjur, hihat pätkäistynä ja shortsien pohjalta löytyy Tipi, ilman taskuja. Se olikin aika kiva kaava, ehkä pikkasen kapeampi voisi olla, mutta toisaalta kokokin oli poikaselle vielä pikkasen reilu (98).Nauratti muuten, kun kävin läpi tähän postaukseen ottettuja kuvia. Se on nimittäin oma taiteenlajinsa, tuo taaperon kuvaaminen! Olkoonkin, että poikanen suhteellisen rauhallinen kaveri ja jo aika tottunut ja innokas kameran edessä seisoja...toki silloinkin, kun on tarkoitus kuvata jotain ihan muuta, kuin poikasta. Niin että yleensä aina kuvien joukosta löytyy muutamia ihan erilailla parhaita mahdollisia kuvia.

Omat tämänkertaisen kuvaustuokion suosikkini on:

"Äiti kato!"
1. Tulee mieleen yksi idis....
2. ....."Juoksen isän luo!!!"
3. "Jokke voitko nostaa Poikasen takaisin tuohon vahvistimisen eteen? Kiitti!"
4. "....Jaaa voitko suoristaa vielä tuon paidanhelman?" "Katoppa taas muru äitiä"
5. Jaaaaaa tulee taas mieleen yks idis :DSekä...

"Äiti! Täältä tulee juna! Tuut tuut!"


Sanoisin, että kuvaustuokion parhaat otokset <3

Noshille taas kiitos kankaista! Tiedän, että toistan itteeni hehkuttamalla näiden kankaiden laatua, mutta nämä vaan on yksinkertaisesti sitä parasta, ainakin omalla kokemuksellani. Esimerkiksi nuo viime syksynä ommellut ja todella paljon pidetyt päiväkotivaatteet on kyllä yhä ihan tismalleen samassa kunnossa kuin vastaommeltuna. Ainut vaan, että poikanen kasvaa niistä just kohta ulos!

-hanne

*) kankaat saatu

3 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta! Sekä vaatteet että kuvat (+poikasen meininki) :D
  Mulla odottaa postissa noutoa mun eka kangastilaus Noshilta. Pääsen kokeileen paljon kehuttujen kankaiden laadun! Hirvee ompeluinnostus nyt päällä, mutta harmillisen rajallisesti rahaa kangasostoksiin ja aikaa toteutukseen :(
  -saara-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Toivottavasti oot myös tyytyväinen laatuun ja ennen kaikkea, toivottavasti pääset pian ompelemaan :D Mutta tiedän kyllä tunteen...Mullakin on ollut nyt välillä aika pitkiä taukoja ostoksissa ja ompeluissa, vaikka vanhana kunnon kangashamsterina matskut kyllä periaatteessa on, aikaa vaan vähemmän! Mutta nyt kesäloma kolkuttelee, niin ehtii taas paremmin. Toivotaan siis sateisia kesäpäiviä :D ;)

   Poista