2016/12/06

IHANISTA SAA IHANUUKSIA [ARVONTA]





Musta on tullut vähä nössö joustamattomien ompelun suhteen, mutta ihan pakko oli tarttua kuitenkin mahdollisuuteen päästä ompelemaan ihanaisen Nova Melinan maahantuomia Art Gallery -luksuskankaita. Varsinkin kun suunnitelmat oli heti selvät. Nimittäin rucksack -henkinen, simppeli reppu ja todella tarpeeseen tuleva projektipussukka neuletöille. Ja Jokke toivoi uutta "meikkikassia", niin sellainenkin vielä. Ja oon niin tyytyväinen! Varsinkin repusta tuli IHANA! Eikä varmasti vähiten tuon kuosin takia! Ja saanpas arpoa vielä teidänkin kesken lahjakortin Art Gallerryn kankaisiin, pysykää kuulolla!

Eli, sain siis valkata muutaman kankaan työn alle, ja pitkien huokailujen ja arpomisten jälkeen Art Gallery -kankaista kotiututin tuota joutsenkuosista Swanlings Bevy Nightfall -kangasta* sekä Joken pussukan mielenkiintoista Mimicry Hazel -kuosia*. Ja sainpa vielä palaset Libery Art -kankaiden puolelta palaset uskomattoman kaunista, maalauksellista Small Painters Meadow Lilac -kuosia* ja suloista Mitsi Blue -kuosia*. Ja paketin mukana tuli Novamelinalta myös nippu supersöpöjä kangasmerkkejä* sekä kissa ja karhu kynät* poikasen riemuksi (no paitsi toisen pihistin omaan penaaliin, hih). 

Kankaista sen verran että Liberty Art -kankaita oon aiemminkin työstänyt yhden neuvolakorttikotelon verran ja tiesinkin ennestään, että nämä kankaat ovat tunnultaan niin uskomattoman silkkisiä, että niitä ei heti puuvillakankaaksi uskoisi. Art gallery -kankaat olivat taas sitten uusi tuttavuus ja tunnultaan vähän paksumpaa puuvillaa, joskin yhä valtaisan pehmeää ja kauniisti laskeutuvaa, sileää puuvillaa, joka toiminee täydellisesti esim. vaatetuskankaana ja tämmöisissä pussukkahommissa. Art Gallery -kankaita suunnittelee kuulemma vaihtuva joukko suunnittelijoita, mikä tekeekin sen, että kuosit ovat keskenaan hyvinkin erimoisia, ja kuoseista löytyykin esim. kunnon taidepläjäyksiä, leikkisyyttä, graafisia muotoja ja herkkyyttäkin. Tai sitten kaikkea näitä samassa kuosissa!

Ja näistä ihanuuksista!

Reppu oi reppuni mun! Mä oon jo tovin haaveillut tällaisesta yksinkertaisesta repusta, jonkamoisia oon Pinterestistä ihaillut (löytyy esim. rucksack hakusanalla). Ja nytpä päätin, että sen teen. Tähän yhdistin useampia omaa silmää miellyttäviä juttuja eri inspisrepuista, arvoin pitkään mittasuhteita, tuennan määrää ja yksityiskohtia. Lopputuloksesta tuli tosiaan toimiva ja kiva! Reppu on erinomaisen kokoinen, vetoisuudeltaan mun vanhaa kånken -reppua vähän pienempi, mutta toisaalta reppu tarvittaessa kasvaa tilaa ylöspäin. 

Niin ja reppu on varsin yksinkertainen ja nopeakin tehdä! Itseasiassa kuvailin työvaiheita sen verran, että postaan vielä ennen joulua tarkemmat teko-ohjeetkin, jos vaikka jollain joululahjat on vielä mietinnässä (kuten esim. allekirjoittaneella...). Tätä reppua varten kangasta* tarvitsin 60cm, lisäksi olkanauhat, kaksi reppusolkea, kaksi magneettinepparia (1,5cm kokoista), vuorikangasta, kudottua tukikangasta (kahta eri paksuutta), ja nahkahihnaa sekä siihen sopiva solki.

Aitoa nahkahihnaa on muuten todella vaikea löytää! Omani ostin Seinäjoelta Taito Etelä-Pohjanmaan myymälästä Rustoopuorista. Rustoopuori teettää ite hihnoja heille myyntiin juurikin tämmösiä kasseja ajatellen. Mä ostin kivijalkakaupasta, mutta postituskin kuulemma onnistuu kirjeenä! Tuossa heidän myymässä setissään tulee kaksi 60cm mittaista nahkanauhaa, mulla tähän reppuun riitti yksi, kahteen osaan leikattuna.



Toisena tein itelleni siis projektipussukan. Niin että vanha Eurokankaan pieni muovikassini, pääset vihdoin eläkkeelle! Eka meinasin tehdä ihan vaan peruspussukan ilman kikkailuja, mutta sitten kuitenkin tuo ihana kangas* inspiroikin kirjomaan. Haeskelin netistä puutarhaan, kukkiin ja ehkä käsitöihin sopivia sitaatteja/laulunsanoja, ja vastaan tuli lapsuudesta tutun John Denverin Garden song -kappale sanoineen, ja sehän sopi neuletyöpussiin paremmin kuin täydellisesti!! Pussin sisäreunoja kiertääkin nyt teksti: 

"Inch by inch, row by row, gonna make this garden grow"

Täydellinen kuvaus neuletyön tekemisestä, eikös! 

Vähän pientä lisäjujua sain vaihtamalla Joken pussukan ja oman pussukkani vetoketjujen vetimet päinsä, niin että Joken mintunvihreässä ketjussa on harmaa vedin, ja mun harmaassa ketjussa taas kaunis mintunvihreä vedin. Ai niin ja vuori on Eurokankaan palalaarista löydettyä, paksuhkoa ehkä puuvillaa.




Joken toiveesta tein kolmanneksi ja vähän myöhästyneeksi isänäpäivälahjaksikin tuommoisen meikkipussihommelin vanhalla kunnon Boxie pouch -ohjeella. Tämä ei ollut eka tällä ohjeella tehty, mutta nyt kyllä väitän että oli vika. Siis malli on kiva ja käytännöllinen, mutta pieneksi pussiksi tässä on ihan liikaa vaiheita meikäläisen hermoille! Varsinkin kun eka mokaa pussin mitoituksen ja saa purkaa sen melkein alkutekijöihinsä.....

Vuorina tässä on tavallista, mustaa lakanapuuvillaa ja varsinaiseen päällyskankaseen* silitin kiinni paksun tukikankaan tuomaan ryhtiä. Tuli kuulemma hyvä! Ja kangasta jäi vielä sen verran, että saatanpa pyöräyttää tästä itelleni vielä toisenkin projektipussukan, nyt kun pääsin vauhtiin niiden kanssa!



Ja sitten niitä arvontahommia, pitkästä aikaa!! 


Eli, arvon 30€ lahjakortin ART GALLERY -kankaisiin. 
Arvontaan voi osallistua kommentoimalla alle  
mitä sinä tekisit näistä kankaista? Voi vinkata vielä lempikuosinkin! 


ARVONTA ALKAA NYT ja PÄÄTTYY jo sunnuntaina 11.12. klo 12:00
niin voittaja ehtii vielä ehkäpä saamaan itselleen joululahjan :) 
Osallistua voi kaikki (anonyymit, jättäkää mailiosoite valmiiksi) 
ja kaikki saavat yhden arvan!

Onnea arvontaan kaikille!!


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUJILLE!


Suosittelen kyllä lämpimästi ja täydestä sydämestäni tutustumaan Nova Melinan Karuselli -kaupan tarjontaan! Näiden harvinaisten kangasherkkujen lisäksi Nova Melinalta löytyy karkkikaupan kaltainen valikoima kaikenmoista suloista, kuten noita kangasmerkkejä, kyniä, viivottimia, tarroja, kirjepapereita(!!) erilaisia pussukoita ja muuta sellaista "näitä et muualta löydä" tavaraa. Näin joulun alla Nova Melinan voipi bongata myös erilaisista myyjäisistä. Niistä ja muusta lisää Nova Melinan facebookista ja Instasta.


-hanne

*) saatu näkyvyyttä vastaan

122 kommenttia:

  1. Mä tekisin varmaan projektipussukan itelleni tuosta Menangerie Onyx kankaasta joka on kerrassaan hurmaava :)

    VastaaPoista
  2. Iik, silmät ihan kostu, niin ihania! Tutustuin vähän aikaa sitten Nova Melinan kankaisiin ja oon ihan myyty! Tekisin varmaankin projektipussukoita itsekin!

    VastaaPoista
  3. Tarvitsisin joutsenia ja voisin lahjoa itseäni narukassivirityksellä tai jos oikein inspiroidun, niin repun ompeluunkin voisin ryhtyä joululomalla.

    VastaaPoista
  4. Hoitolaukun suunniteilla olevaa toista vauvaa varten. ❤ amerep@utu.fi

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo reppu! Samasta kankaasta tulisi varmaan supernätti mekko tai hame... -- Aglaia, butnothingsallivegot*at*luukku*piste*com

    VastaaPoista
  6. Teksin varmasti jonkun projektipussukan. Saatavilla olevista kankaista tämä oli http://www.novamelina.com/fi/tuote/3602228-agf-survey-ore-leveys-115-cm minun suosikki. Muutama loppuunmyyty oli kyllä hienompi :)
    Leni, leni.jarvela*@*gmail.com

    VastaaPoista
  7. Uijui, miten upeita kankaita. Ompelisin tytölleni mekon silkkinauhoin. Jään oottelemaan repun teko-ohjeita. Tuossa on reppu minun makuun. Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista
  8. Ompelisin jonkun pussukan repussa pyöriville pikkutavaroille.

    Mimosa.mammikoura@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Tuollainen reppu 😍😍😍
    Ihan pakko saada!! Jään odottelemaan ohjetta 😉❤️

    VastaaPoista
  10. Oih, ehdottomasti tuollaisen repun! Aivan ihana ♡♡

    VastaaPoista
  11. Tekisin projektipussukoita!
    emilia.grohn@netikka.fi

    VastaaPoista
  12. Reppu olis ihana tehdä.
    kaimaen1(at)luukku.com

    VastaaPoista
  13. Tekisin varmaankin projektipussin tai -kassin, koska entisessä on jo uhkaava reikä!
    venla.kokkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Kankaista taitaisi syntyä tuollainen reppu uudessa työpaikassa käytettäväksi :)

    -Tiina

    VastaaPoista
  15. Antaisin kankaan tytölleni hän ompelee kaikenlaista ja suosikkini olisi se erieläimiä kuosi. Mukaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  16. Kassin voisin tuosta joutsen-kankaasta väkertää. 😊

    VastaaPoista
  17. Kesä ja kesähuivi mielessä ... ;o)

    VastaaPoista
  18. Projektipussukan tekisin, osan laittaisin ehkä tilkkupeitton. =) peheka@luukku.com

    VastaaPoista
  19. Ihania kuvia luomuksistasi 😍
    Tekisin ensi vuoden kalenteriin kankaiset kannet.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Aivan ihana reppu!! Toivottavasti tulee pian ohjetta tuohon. Olen ihastellut just tuommoisia reppuja mutta ollut äärettömän laiska että alkaisin itse väkertämään sellaista. Kankaat on kyllä myös niin herkkuja että niistä syntyisi nopeasti projektipussukkaa yms.
    annanen75@gmail.com

    VastaaPoista
  21. No on kyllä kaikkia ihanuuksia! Mä ompelisin myös projektipussukan, kun siihen en ole vielä muualta kivaa kangasta löytänyt.

    VastaaPoista
  22. Joutsenkankaasta varmaankin joku isompi laukku / reppu, jossa kulkee käsityötkin mukana kivasti. kinect44@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Nämä on vaan niin ihania! Tekisin projektipusseja😊

    VastaaPoista
  24. Pussukoille olisi aina käyttöä.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Nuo ihanuudet on nähtävä ensin. Sitten voisi miettiä mitä tekisi vai antaisiko niiden marinoitua kaapissa...

    VastaaPoista
  26. Reppua olen suunnitellut jo jonkin aikaa, joten näist voisi sellaisen tehdä!

    VastaaPoista
  27. Projektipussukoita ainakin tarvitsisin, mutta nuo kankaat on niin kauniita, että niistä keksisi vaikka mitä!

    VastaaPoista
  28. Nova Melinalla on niiiiin ihania juttuja,varsinkin Totoro-kamoihin ollaan ihan hulluna:)
    Tuo ommpelemasi reppu on ihan mielettömän ihana.Semmoisen tekisin,purkaisin ja tekisin uudelleen:D.Tai sitten jotain kivaa tyttöjen huoneeseen,ehkäpä pyöreän tyynyn useammasta kankaasta:).
    amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  29. Kauppakassin, pussukoita ja sisustustyynynpäälisen. Ainakin . Sirpa.kartesalo@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Aivan törkeän ihana tuo reppu! Malli ja kangas kumpikin! <3 Repun ohjeita odotellessa.. Sellaisen kyllä itsellekin haluaisin ommella :-) Kankaista varmaan valitsisin sen, missä oli yksisarvisia!

    VastaaPoista
  31. Vaunujen aisaan pussukan, jossa voi kuljettaa kaikkea pientä tarpeellista.

    sanni.v.laine@gmail.com

    VastaaPoista
  32. http://www.novamelina.com/fi/tuote/3602239-agf-in-the-thicket-dusk-leveys-115-cm Tästä tekisin jotin...ensin pyörittelisin viikon kaksi..sitten illalla saisin idean..jännää
    bikkenpilttuu at hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Ihana, ihana joutsenkangas! Jonkinlainen kassi tai pussukka varmaan syntyisi tai sitten reppu, kun ohje ilmestyy...
    merja.hamalainen@pp2.inet.fi

    VastaaPoista
  34. Joku ihana mekko tai sitten just jotain tarpeellista ja kaunista, joku kiva kangaskassi tai vaikka just reppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja ihania nuo muutkin ompelukset kuin reppu (reppua ehdinkin jo ihailla toisaalla). Tykkään kyllä aina kaikista sun tekemistä!

      Poista
  35. Siinä toisessa elämässä/todellisuudessa, jossa mulla ei olis peukalo keskellä kämmentä, tekisin näistä ihania, hipahtavia vaatteita itselleni ensi kesän festareille <3

    VastaaPoista
  36. projektipussukkaa tarvin. tosin ompelutaitoa ei ole, niin jotuisin siskoani pyytämään apuun pirpanaunelmia@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Jonkinlaisen kassin tai repun varmasti tekisin. Tai tyynynpäällisen. :)

    aensti@gmail.com

    VastaaPoista
  38. Tuota joutsenkangasta on ihan pakko saada! Musta ois ihana tehdä siitä hame. Tuo sun tekemä reppu on kyllä ihan mielettömän hieno myös!

    VastaaPoista
  39. Tuosta joutsenkankaasta tekisin repun on niin kiva kangas.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Ihania! Taitaisin tehdä itelle ainakin vessapussukan ja samistelulaukut minulle ja tyttärelleni :)

    VastaaPoista
  41. Omalle läppärille mitoitettu reppu on ollut ompelulistallani jo jonkin aikaa. Kivaa, jos postaat ohjeen, on niin kätevän näköinen simppeli reppu! Kylppäripussukalle olisi myös tarvetta.

    katarimaria(at)iki.fi

    VastaaPoista
  42. Ompelisin pussukan ja laukun. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Lapsille mekot, vaikkapa AGF Equus Crest Shine-kankaasta. riiti81(At)gmail.com

    VastaaPoista
  44. Tekisin ihanan pirteitä laukkuja ja kasseja! :) Ja töihin avain/kännykkä pussukan.
    wivi_95@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Tekisin kassin itselle :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  46. Tekisin olohuoneeseen pirtsakat tyynynpäälliset :) jenniju@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Tekisin varmaankin itselleni hienon kauppakassin
    hennamar@outlook.com

    VastaaPoista
  48. Tekisin monta kehyskukkaroa, kehyksiä minulla olisikin jo. Kankaaksi ottaisin tämän metsäneläin kankaan: AGF Menagerie Onyx FQ.
    leenvikki(at)gmail.com mukaan arvontaan.

    VastaaPoista
  49. Laukun tekisin ja lemppari on ehdottomasti tuo mistä olit itelles projektipussuksn tehny. Tosi ihana kuosi. :)

    VastaaPoista
  50. Onpa kauniita kankaita! Tuo joutsenkuvio miellyttää erityisesti, ja voisin kuvitella että siitä tulisi leveähelmainen juhlamekko pikkuneidille.

    VastaaPoista
  51. Ihania kankaita 😍 mitsi blue olisi ihana pikkuneidin mekoksi <3
    janette.mertanen@hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Näistä kankaista tulisi aivan ihana kesämekko <3

    VastaaPoista
  53. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  54. Vaaau! Ihana reppu! Kankaista varmaan ompelisin hameen (tai mekon), jos sitä olisi vaan riittävästi. Toisaalta, tuon ihanan repun nähtyäni, ei sekään olisi mikään huono vaihtoehto :) Ja tollaiset pussukat on kyllä aina jotenkin niin ihania.. Lempikuosia en osaa päättää!
    pulmu.eloranta@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  55. Minä rakastan kaikenlaisia pussukoita, joten kangas varmasti päätyisi pussukoiksi. Aivan ihana tuo kirjomasi pussukka. Ihana idea! Ja aion ehdottomasti kokeilla reppuohjettasi!

    VastaaPoista
  56. Ai että mitä ihanuuksia olet tehnyt, tuo reppu on noista lempparini♥

    Itse tekisin jonkinlaisen laukun, kukkaron ja kynäpussukan tuosta Swanlings Bevy Nightfall-kankaasta :)

    miida.sofia@gmail.com

    VastaaPoista
  57. Art galleryn kukkakankaat ovat mielettömän kauniita, suunnitteilla on jo tovin ollut mekkosia kohta vuoden ikäiselle tytölleni :) Tuo joutsenkangas vei silti sekin jalat alta, ja reppuohje menee kokeiluun täälläkin! sarianna.lehtinen [at] icloud.com

    VastaaPoista
  58. Oi, rakastuin näihin kankaisiin täysin! <33 Tuo reppu on niin hieno, sellaisen tekisin. Ohjeita malttamattomana odotellen. :)

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Jonkun laukun varmaan tekisin:)
    susannaposti88@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Tuo projekti-pussukka kyllä lämmitti mieltä.. tai siis inspiroi oikein hyvällä tavalla. Kirjomista olen kovasti jo melkein vuoden päivät suunnitellut, mutta kovasti arkailen sen aloittamista. Täytyy kai vain ottaa neula käteen. Niin ja mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  61. Projektipussukan minäkin varmaan tekisin. Ihania kankaita.

    VastaaPoista
  62. Mä tekisin myös ainakin projektipussukan ja ehkäpä tyttärelle jonkin ihanan mekkosen tai hamosen :)

    VastaaPoista
  63. Ompelisin projektipussukoita jostain ihanasta pikkukukallisesta kankaasta!
    sanstryy(at)gmail.com

    VastaaPoista
  64. No meikkipussi puuttuu vieläkin, ollut to-do-listalla jo aikapäiviä, joten ehdottomasti sellainen täytyis nyt värkätä jos kankaan voittaisi!
    tiia.tahvanainen0@gmail.com

    VastaaPoista
  65. Kankaista yrittäisin vähäisistä ompelutaidoistani huolimatta väkertää projektipussukoita tai "perus" kangaskasseja. Suosikkikuosit ovat Menagerie Onyx, Plumage Apricot sekä tietenkin Swanlings Bevy Nightfall.

    johkuli at gmail.com

    VastaaPoista
  66. Iiks, kuinka ihana reppu! Ja muutkin toki. Olen itse reppuihmisiä ja tuskin maltan odottaa ohjettasi. Sinun versio vaikuttaa täydelliseltä. Aloitan opinnot tammikuussa ja täytyyhän aikuiselle koululaisellekin olla uusi reppu :-D. Siihenpä menisi kangasta ja ei haittaa olisi mekostakaan.

    VastaaPoista
  67. Koska raskaus-imetys-raskaus ja kohta uusi imetys -rumban päätteeksi oma vaatekaappi näyttää hyvin surulliselta, jostakin ihanuudesta ompelisin itselleni ihanan liehuvahelmaisen hameen - mekkotytöllä vaatekaappi kun on täynnä mekkoja, joiden kanssa imetys on fyysisesti mahdoton suoritus...

    VastaaPoista
  68. Kauppakassin voisin tehdä tai pikkupussukoita.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  69. Tyynyliinoja, paraatipaikalle ;)
    Marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  70. Ihania! Yrittäisin tuollaista ihanaa reppua tehdä!

    VastaaPoista
  71. Pikkupussukoita lahjaksi!
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  72. Tuosta sinipohjasesta joku kiva laukku! 😍 Tosi hieno tuo sinun kirjailtu projektipussukka! salla.tiikkaja @ gmail.com

    VastaaPoista
  73. Haluaisin ommella itselleni jonkun nätin mekon :)

    VastaaPoista
  74. Pussukoita, kukkaroita, pieniä kivoja juttuja. T:maiqqu
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  75. Tekisin laukun tai meikkipussin
    kia.nurmi@gmail.com

    VastaaPoista
  76. En tiedä tuleeko tää kommentti nyt kahteen kertaan, mutta hoitolaukku vauvalle tai joku muu kassi.

    sannamaria77 at gmail.com

    VastaaPoista
  77. Mulla on niin ihana Nova Melinan rusettipanta tuosta sinisestä mitsistä. Päässä tänäänkin. Tekisin jostain kivasta ja runsaskuvioisesta kankaasta vuorin työn alla olevaan nahkaiseen käsilaukkuun.

    VastaaPoista
  78. Toi reppu näyttää niin ihanalta, että olisi varmaan pakko yrittää tehdä sellainen 😍

    VastaaPoista
  79. Kauniita kankaita! Ompelisin noista jotain kivaa, esimerkiksi hameen ja laukun.
    ellimaria.luukkonen@gmail.com

    VastaaPoista
  80. Antaisin mummille joululahjaksi ja hän saisi keksiä jotakin kivaa
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Tekisin kauniin hameen :)
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Oi! Tekisin joutsenkankaasta jonkun supersimppelin kassin, jotta kangas pääsisi oikeasti käyttöön asti, eikä jämähtäisi tekeillä olevien projektien pinoon.

    VastaaPoista
  83. äitille tulisi yksisarviskankaasta kassi, itselle pupukankaasta projektipussukka ja hametta/mekkoa ave chatters dimistä tai menagerie onyxistä

    VastaaPoista
  84. Oi mikä arvonta! Käyttäisin kankaan lapsen kerhoreppuun. Pupukangas on kiva. emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Tekisin mekon pikkutytölleni. Karusellin kankaista kaunein on Mitsi grey.

    VastaaPoista
  86. Projektipusseja neuletöille :) 2xcrust@gmail.com

    VastaaPoista
  87. Tekisin jonkin pienen pussukan, jonka saisi vaikka koululaukkuun mukaan :)
    ellinooora1@gmail.com

    VastaaPoista
  88. Tyynyliinaksi tekisin. Vaikeampi juttuja en mahtaisi osata. hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  89. Tekisin itselleni uuden käsityöpussin (vanha on vähän liian pieni). Mielelläni Menagerie onyx -kankaasta! :)

    VastaaPoista
  90. Tekisin tuommoisen projektipussukan. Se on ihana! Repullekin olisi tarvista... Art Galleryn kankaista ihaninta just nyt on Amy Sinibaldin kuosit ja ikisuosikki squared elements -kankaat.

    VastaaPoista
  91. Uusi kauppakassi olisi haksessa, entinen ihan sökö. Ompelisin sen tuosta kukkakankaasta.

    VastaaPoista
  92. Haaveissa kesämekko, kauniita kuoseja ovat :)
    leena.leppilahti@hotmail.com

    VastaaPoista
  93. Projekti/meikkipusseja, niitä ei voi olla liikaa ja tietenkin yksisarvisista ja muista metsän eläimistä.

    t. Dotterel

    VastaaPoista
  94. Tosi kiva reppu! Olen paljonkin miettinmyt, minkälaisen repun tekisin ja tuo vaikuttaa simppeliltä, mutta tyylikkäältä!

    VastaaPoista
  95. Tuo reppu on niin upea että tuollaisen minäkin haluaisin! <3

    VastaaPoista
  96. Swanlings Bevy Nightfall-kangas on ehdottomasti suosikkini! Näistä syntyisi pian työelämään palaavalle opelle kasa penaaleja katoavia kyniä, kumeja, viivottimia..... yms. varten. :D
    Sivonnii(at)gmail.com

    VastaaPoista
  97. Reppu olisi joululoman ompelu listalla ja siihen joku ihana kangas valikoituisi!

    Tusanna_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  98. Aijai, pitkään ollu mielessä repun ompelu, ja nyt oot nii hienon repun teheny, että saattasinpa jatkaa samoilla jäljillä :)

    VastaaPoista
  99. Ihana reppu, voisin myös ommella itselleni jotain.. ehkä myös repun tai laukun niin kivalta näyttää tuo sinun tekemäsi. :) alina.ahma at gmail.com

    VastaaPoista
  100. Siis toi reppu!!! Haluun samanlaisen! Muutenkin niin ihania kuoseja että vaikea valita! :)
    enskapa96@gmail.com

    VastaaPoista
  101. Kauniita kuoseja ja ompeluksia. Ehdottomasti suosikkini on tuo sininen, kukkakuosinen kangas, joka sopisi kauniisti reppuun tai laukkuun. Odotellen sinun repun teko-ohjetta.. :) satupah@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Tekisin itselleni oikean projektipussukan niiden muovi-ja kangaskassien tilalle, uuden meikkipussin tai päällystäisin ensivuoden taskukalenterin. Mieluiten tekisin noi kaikki :) Juotsen kuosia olen ihaillut jo muissakin blogeissa.

    VastaaPoista
  103. Projektilistalla olis kuopuksen oma reppu ja miehen toilet bag eli niistä jompaa kumpaa lähtisin suunnittelemaan uudesta kankaasta.

    VastaaPoista
  104. Kerrassaan hieno reppu!! Vaikka oma kånken-kopio ei ole kovin vanha, tuon mallien voisin kyllä tehdä. Tai olkalaukku mallisen. Kaikki eläinkuosit on kivoja, niitä oon usein katellut.-Jenni Kukinjenni@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Projektipussukoita neuleprojekteja varten tekisin, ehdottomasti In the Thicket Dusk pupu kankaasta, samaista taisin nähdä eräässä Neulepodcastista. eeva.vahakangas miukumauku gmail.com

    VastaaPoista
  106. Ihania kuoseja! Nyt säväytti Agave field -niminen kuosi. Siitä tekisin projektipussukka-kirjastokassi-jumppakassi -viritelmän, eli todella käyttöesineen. Olisipa ihana voittaa! :D

    VastaaPoista
  107. Jonkinlaisen pussukan varmaan tekisin =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  108. Repun ompeleminen on ollut to do-listalla jo tovin. Tuo joutsen-kangas olisi aivan huikea siihen tarkoitukseen.
    pinni59(at)gmail.com

    VastaaPoista
  109. Ihana reppu, kivan mallinen :) Tuo värikkäin kangas on näistä suosikkini.

    VastaaPoista
  110. Minä kun olen ihastunut Mekkotehtaan kirjojen myötä mekkojen ompeluun tyttärelleni, tulee noita joustamattomia kankaita käytettyä aika lailla yhtä paljon kuin joustaviakin. Takkejakin ompelin tikkivuorilla useampia silloin, kun lapset olivat pienempiä. Siitä asti olen haaveillut tekeväni itsellenikin tikkivuoritakin kauniista kuosinankaasta.
    Mutta jos nyt kauniin kankaan käsiini saisin, niin mekko siitä varmasti tulisi. Itselleni tai lapselle. Tuollainen pieni koululainen kun ei enää tyttömäisen kauniita vaatteita kaupasta saa, vaan "teinimuotia" vastaan pitää taidtella oman ompelukoneen voimin.

    VastaaPoista
  111. Kukalliset kankaat on kaikista ihanimpia ja tekisin mekon tai laukun :) propebe@hotmail.com

    VastaaPoista
  112. Tuo reppu on kyllä tosi hieno ja siinä sopiva kuosikin.
    jaanaair@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Oooo tekisin jotain ihanaa ihan vaan itselleni!! Opiskelijabudjetilla ei hirveästi ihanimpia kankaita ostella ja mä tietysti tykkään vaan niistä ihanimmista!!

    VastaaPoista
  114. Uuden meikkipussukan vanhan, rikki mennen tilalle ja tuo kukkakangas olisi esimerkiksi mahtava valinta <3

    VastaaPoista
  115. Projektipussukan ystävälle ja tytölle mekon tai hameen.

    VastaaPoista
  116. Mekkoja tai hameita,kunhan käsi paranee..

    VastaaPoista
  117. Noin värikkäistä kuoseista ompelisin lahjomistarkoituksessa erinäisiä pussukoita ja unimaskeja huonounisille ystäville.

    Haley

    VastaaPoista