2012/07/12

Onnekkaat [ja kesälomapuuhaa]


Eilen Tein ensimmäinen arvonta on suoritettu! 
Valtava kiitos kaikille osallistujille, teitä oli ainakin miljoona! Ja vielä isompi kiitos ihanista kommenteista, jotka kaikki on luettu ja mieleen lämmöllä painettu. Voittajia pyydetään olemaan yhteydessä, niin että saadaan palkinnot postiin!

Raita -rätin voitti Alice, joka kirjoitti: 
"Kiitos ihanasta blogista, joka inspiroi vähän vähemmänkin harrastunutta käyttämään luovuttaan:) Raitarätti ois mun tutkassa tässä kisassa. Ja kahdella arvalla, kun bloglovinin kautta seurailen!"


Verkko -rätin voitti Värittäjä, joka kirjoitti: 
"Verkkorätti ja kahdella arvalla. Löysin blogin juuri Kerän fb:n kautta. Mahtavuutta, kiitos inspiroivasta blogista!"


Ja kaikkien osallistujien kesken arvottu lankasetti osui Keskeneräisyyksiä -blogin Jennylle, Jenny kirjoitti: 
"Kolmella arvalla ristikkorätin arvonnassa mukana!"


Onnea voittajille! 
Laittakaas mulle yhteystietoja tuonne sivupalkin mailiosoitteeseen!

Ja ai niin. Monet kyseli mistä Blend Bamboo -lankaa saisi, sitä kieltämättä tulee harvemmin vastaan. Helsingistä sitä saa siis Lankamaailmasta, ja kotoa käsin ainaski Titityyn nettikaupasta.

Sitten on vielä pakko jakaa meidän toisen kesälomaviikon saldoa ja tunnelmia. On ollut nimittäin erittäin mukava viikko! Mä oon tällä viikolla...

...kokeillut ekaa kertaa betonitöiden tekemistä...

...innostunut ajatuksesta, että voisin tehdä itse korviksia (rahan menoa lukuunottamatta muuta en ole saanut vielä aikaiseksi tämän eteen)...

...käynyt ekaa kertaa Kauhavan Kangas-aitan myymälässä (jonne unohdin ottaa kameran, siksi Instagram...pahoittelen :) ja jonne menen kyllä uusiksikin...


...Kangas-aitasta mukaan tarttui varsin veikkeää lankaa, minkä myötä onkin tullut virkattua kesäkassia (ohjetta laitan sitten myöhemmin kunhan saan valmiiksi asti)...


...ja sitten oon virkannut vielä vähän lisääkin...


...ja ihaillut Joken mahtaisaa pyöräprojektia, josta siitäkin ehkä lisää myöhemmin. 


Lisäksi oon juossut kolme kertaa kiinni ulos karanneen Unto-kissamme, viettänyt paljon aikaa mahtavassa seurassa, syönyt (ja juonut) paljon ja nukkunut (ihanan) liian pitkään joka aamu. Tänään pitäisi käydä vielä telttaostoksilla, sillä huomenna me pakataan kimpsut ja kampsut ja lähetään Ilosaarirockiin! 


Voi että mä tykkään kesälomasta!

-hanne

10 kommenttia:

 1. Onko tuon valkoisen sängyn reuna jotenkin taiteiltu kaksinkertaiseksi???? Terv " täällä just virkkaa kissansänkyjä..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on taiteltu juu kaksinkerroin, ajattelin vielä sujauttaa tuonne väliin ehkä pahvin, koska noi meidän karvakasat tykkää kenailla tuohon reunaan, jolloin se kyllä ajansaatossa varmaan venähtää vähän...haluaisin että se pysyis tuollaisena napakkana.

   Poista
 2. Voi että mä tykkään käydä lukemassa tätä blogiasi. :) Täällä tulee aina niin valtavan hyvälle tuulelle. Kiitos sinulle, ja erinomaista kesälomaa!

  Terveisin Marjaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tämä oli ehkä ihanin kommentti ikinä. Kiitos, nyt ollaan sitten molemmat valtavan hyvällä tuulella :)

   Poista
 3. Voi että kun itsekin pääsis tuonne kangasaitan myymälään :) Siellä se riemu repeis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meinas kieltämättä pää vähän seota siellä :) Hieman inspiroiva ympäristö, sanoisin :)

   Poista
 4. Haluaisitko tehdä jonkinlaista tutoriaalia tuosta betonilla leikkimisestä, kiinnostaisi itsekin kokeilla, vaikuttaa jännittävältä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että voisin tehdäkin, jos nuo nyt vaan jotenkin onnistuu :D Otin jo alustavasti jonkin verran vaihtekuvia varmuuden vuoksi. Tuo oli kyllä mukavaa puuhaa!

   Poista
 5. Hello, your work inspires me so much! (: the colors you use and the works that you do are really beautiful <3, and the minimalist design of your blog very cute.

  A greeting from Spain!

  VastaaPoista