2011/09/29

me

Kuva: Ne-Na, likainen parketti

Hei. Mä oon Hanne ja tässä on Jokke. Me mentiin just naimisiin. Meillä on koti Helsingissä, vuokrakaksiossa, kotoa löytyy myös kaksi kissaa. Mä oon toimintaterapeutti, Jokke on teollinen muotoilija. Mä pidän (Joken lisäksi) kaikenlaisesta tee se itse leikkaaliimaaniittaanaulaa -väkertelystä, kauniista asioista, virkkaamisesta, ompelemisesta ja erityisesti neulomisesta. Jokke pitää minimalistisesta designista, polkupyöristä, musiikista ja myös musta. Yhdessä me pidetään puuhaprojekteista, valokuvaamisesta, meidän kissoista, elokuvista ja (just nyt) kämpän suunnittelusta ja laittamisesta. Ja näistä asioista me tänne kirjoitellaan, lähinnä minä, mutta Jokkekin ehkä vähän. Me laitetaan tänne myös mahdollisimman paljon ohjeita/vaihekuvausta jutuista mitä me ollaan tehty. Kaikesta voi myös kysyä.

Tervetuloa siis mukaan katselemaan, kommentoimaan ja toivottavasti myös inspiroitumaan. Jei! 

-hanne

17 kommenttia:

 1. luin. superkiva blogi.

  VastaaPoista
 2. Senkin lurjus. Kuulin vasta eilen Redulta, että kirjoittelet tällaista. Ihanan naisen ihania juttuja!

  VastaaPoista
 3. Ihan huippujuttuja ja todella kiva, että jaat ohjeitasi :)

  Karkkitötteröistä haluaisin kysyä, paljonko teit niitä ja paljonko teillä oli vieraita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä ite otan aina innolla vastaan ohjeita, joten pitää niitä sitten yrittää myös itse jakaa :)

   Tein karkkitötteröitä muistaakseni jonkun 120 kpl, meillä oli vieraita hieman alle 150. Pelkäsin että ne loppuvat kesken, mutta yllättäen niitä jäikin käyttämättä noin 50. Kaikkihan ei syö karkkia ja osa napsi vain muutaman suoraan purkista. Ne jotka otti tötterön, käyttivät sitten ilemisesti sitä samaa santsikierroksilla, tötterö oli sen verran tukevaa paperia että se "kesti" useamman täyttökerran.

   Poista
 4. Kiitos vastauksestasi!

  Mietin juuri tuota, ottaako ihmiset uuden tötterön, kun hakevat myöhemmin lisää karkkia.. No pitää miettiä tätä vielä :)

  Vähän aiheen vierestä, mutta paljonko teillä oli karkkeja varattuna tuolle vierasmäärälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paha kysymys...
   meidän häistä löytyy kuvia Likainen parketti -blogista, täältä: http://www.lily.fi/juttu/kesainen-rakkaustarina

   Siellä on pari kuvaa myös meidän karkkibuffetista, jos se antaisi jotain kuvaa? Nuo purkit ovat kooltaan 1-3 litraisia, muistaakseni nuo takarivin korkeimmat purkit oli 3 litraisia Riihimäen lasin purkkeja, ihan edessä on taas 1l mittaisia purkkeja. Toki noissa oli osassa aika "tilaa vieviä karkkeja", kuten vaahtokarkkeja tms. Karkit riitti hyvin koko illan, mutta ei niitä kyllä juurikaan yli jäänyt :)

   Poista
 5. Heips. Löysin blogiisi tänään ja yksintein luin kaiken läpi. Ihana blogi ja mahtavia ideoita. Itsekin tt:nä fiilistelen toista samanmoista bloggaajaa. (lisäksi olen kesän -12 morsian joten kiitos vinkeistä) Lisään sut lukulistalleni jos et pahastu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos kovasti. Tällaiset kommentit lämmittää kyllä kovasti! Ja vieläpä kollega, jee! En tietenkään pahastu :)
   Pitääpäs paneutua sitten seuraavaksi sun blogiin :)

   Poista
 6. Näin Käsityölehdessä jutun blogistasi ja kun nimi kuulosti tutulta, pitihän tänne kurkistaa. Ihan oikeaan henkilöön tutunkuuloinen nimi ilmeisesti johdatti, koska olet toimintaterapeutti. Täällä nimittäin kolleegasi, joka on joskus lukenut yhteenvetojasi!
  Kivan näköinen blogi, tulen lukemaan juttuja lisää järkevään aikaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiitos :)
   Hieman piti päätä vaivata, mutta kyllä mulle ainakin yksi Taru tuli mieleen joka olisi voinut mun lausuntoja lukea :)

   Poista
 7. Pakko vielä kommentoida, että tuo teidän hääkuvakin on samanalainen kuin meillä: http://kristakeltanenblog.com/2011/10/wedding-%E2%99%A5-taru-mikko-%E2%99%A5-villa-solkulla/ =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä näin tällaisia kuvia ennen häitä, ja halusin ehdottomasti meistä kans samanlaisen, että Joken sukat saadaan kunnolla ikuistettua :) Ja minä korkkareissa (vaikkakin matalissa)! Se on jotain se!

   Poista
 8. Sama! =) Ja mulla noi korkkarit oli käytössä käytännössä vain tuossa kun en muuten tykkää niillä kulkea - muutoin oli ballerinat ja kumisaappaat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mulla oli converset iltamenoihin...Jaa-a, olis varmaan pitäny pitää yhteishäät niin oltais säästytty ylimääräiseltä työltä... :D

   Poista
 9. Tosi tosi kiva blogi sulla! :) monia toteuttamisen arvoisia ohjeita ja inspiksiä sain sulta täältä! :)

  VastaaPoista