2017/10/15

SAUMA SAUMALTA
Vielä hieman liian ison bodyn kaavana Paapiin kaavakirjan Hippu, ihan huippu kaava, vaikka vauvan ilmeestä voisi muuta päätellä! :DYhteistyössä Nosh Organicsin kanssa

Ruuuuuuuhkavuodet, vai onko sittenkään? Kun esikoinen oli vauva, tuntui etten vauvalta ehtinyt tehdä mitään. Nyt kun on esikoinen JA vauva, tuntuu että silloin kaksi ja puoli vuotta sitten oli aikaa ihan tolkuttomasti. Ja että NYT ei ehdi tehdä mitään. Ja varmaan jos tähän tulisi kolmas lapsi, tuntuisi taas että kyllähän sitä (ylimääräistä) aikaa näin kahden kanssa vielä piisasi....Oonko oikeassa? Tämän teorian tueksi esitin itselleni tämän postauksen kuvissa näkyvät tekeleet. Nimittäin jännästi sitä tulee kuitenkin näköjään nipistettyä itelleen aikaa vaikkapa vaan parin sauman ompeluun. Ja sauma saumalta sitten syntyykin vaate!

Toki tämän mahdollistaa myös a) (ainakin toistaiseksi) hyvin nukkuva ja tyytyväinen vauva b) esikoisen kolme osa-aikaista hoitopäivää viikossa ja c) aviomies. Niin ja keittiön pöydälle makuuhuoneen ompelupöydältä siirretty saumuri.

Mutta näinpä oli siis hiljalleen ja vähän huomaamattakin kasaantunut pino vaatetta kuvattavaksi ja käytettäväksi. Tai no oikeammin käytettäväksi ja kuvattavaksi, sillä jokainen näistä on tainnut pyörähtää päällä jo muutaman pesukerran verran ennen kuin ehdin kuvaamaankin. Ihan semmoista perusvaatetta, peruskäyttöön ja todelliseen tarpeeseen. 

Ja mä oon muuten aina ihmetellyt miksi ihmiset pukee lapsiaan samisteluvaatteisiin. En ihmetele enää. Tekis mieli ommella koko perheelle samanlaiset asut! Syytän hormoneja!Paidassa musta-vanilija raita joustocollege*, bodyssä musta-vanilija Myrsky jersey* ja kummassakin resorit vaaleansinisestä 1x1 resorista*. Keltainen resori on jämäpalalaatikosta kaivettu.
Farkkucollegea*, värin nimi oli siniharmaa, mutta se näyttäisi nyt olevan loppu.
Näissä on kankaana myös farkkucollege, jonka oon joskus ajat sitten ostanut, mutta luullakseni väri on aika vastaava kuin just takasin myyntiin tullut tumman harmaa. Kaavana on muuten Hippie baby Ottobrestä, uusi kaavatuttavuus, menee jatkoon! 
Musta-vanilija pippuricollege*


Kankaat näissä on järjestään mun luottomateriaaleja NOSHilta, osa saatuja, harmaa fc taas ajat sitten ostettu. Housuissa varsinkin näin syksyllä ja talvea vasten farkkucollege ja pippuricollege on just hyviä ja taaperon kestäviä, kun taas paidat teen mieluiten joustocollegesta. Bodeja en taas tee mieluiten yhtään mistään, koska mun mielestä niissä on aikas kova duuni. Mutta sitten kun teen, niin tuon Myrsky jerseyn jälkeen olisi vielä toinenkin jersey odottamassa joskos sen leikkelisin. Ja  jonkin aika sitten ilmestynyt uusi väri Laventelikin oli näytepalassa niiiiin superkiva, että ehkä sitäkin on pakko saada bodyn verran....

Sit omien muksujen vaatetuksen lisäksi on syntynyt vielä pari muutakin vaatetta, ihan puolisalaa nekin! Jämäpaloista taskupaita lahjaksi yhdelle suloiselle 2-vuotiaalle ja sitten tuo allaoleva pipo ompeluryhmä Saumanvara hyväntekeväisyys huutokauppaan, jossa tällä kertaa kerätään rahaa Syöpäsäätiön "Pelasta miehet" -kamppanjaan (siis ex-movember tempaus). Huutokaupan tulot ohjataan eturauhassyöpä- ja kivestutkimukseen.


Niin ja siis vinkkinä tosiaan, että tämä Saumanvaran versio "Pelastetaan Eetut" -hyväntekeväisyyshuutokauppa käydään 1.11. facebookissa, huutokauppasivusto löytyy täältä, ja kohteita ilmestyy sinne nyt hiljalleen lokakuun ajan.  Multa sinne tulee nyt siis ainakin tuo talvilakki (koko noin 50) huudettavaksi! Katotaan löytyykö rakosta vielä muihin juttuihin.

Pipon mainio kaava on muuten Kaavailuja blogista, kaavan voi ostaa täältä
Tässäkin musta-vanilija joustocollege ja lisäksi luumun värinen jc*. Piilotasku oli välitön hitti myös oman taaperon sovittaessa tätä!Mutta nyt taas yllä kipaiseva vankikarkuri kaipaa kuskia salama mcqueenille! Joten tsau!

- hanne

5 kommenttia:

  1. Kyllä sitä kumma vaan alkaa tekee samanlaisia vaatteita veljeksille vaikka alussa ajatteli että ei voi :D nyt se vaan on söpöä! Tuo lakki on aivan ihana! Onko sulla joku valmistava sille vai mistä oot ottanu mallin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori! Mulla oli mennyt tämä kommentti ohi! Mutta siis, on tosiaan söpöä :D Nyt mietin joka kankaan kanssa että riittäskö tästä toisellekkin :D Ja lakki on siis Kaavailuja blogin Talvilakki -kaavalla, kaava on etsyssä myynnissä :) Voiskin lisätä linkin siihen tuonne tekstiin, on nimittäin hyvä kaava!!

      Poista