2012/10/28

tuubihuivi/kauluri


Ihanan Kerän popup -kaupan bloggaajaillasta saadut kolme vyyhtiä Debbie Blissin Paloma -lankaa pääsi vihdoin puikoille asti. Miettikääs muuten, mikä on näppituntuma lankaan, joka on 60% baby alpakkaa ja 40% merinovillaa? On nimittäin aikas käsittämättömän pehmoinen lanka se semmoinen.

Lähdin into piukassa neulomaan tuubihuivia helmineuleena, tavoitteena Hupsistarallaa -blogin Terhin tekemä huivi tästä samaisesta langasta. Mutta sitten ekan kerän jälkeen mun käsiin sattui äidiltä löytynyt neulekirja, jossa oli kaikenmoisia neulepintoja ja mulle uusia tekniikoita. Mä mietin ja tuumailin, selasin kirjaa ja suunnittelin, ja lopulta päätin mitä teen: Vuorotellen oikeaa ja nurjaa! Oikein vautsivau idea siis!  Mistä näitä pulppuaa?! Mä en todellakaan tiedä miten tässä nyt näin kävi.

Mutta oikein toimiva huivi tuosta sitten tuli. Vähän niinkuin perus 2 oikein 2 nurin joustinneule, mutta vaan toiseen suuntaan tehtynä: koko huivin ajan vuorotellen 2 kierrosta nurin ja 2 kierrosta oikein, kunnes lanka loppuu. Tuubi on neulottu siis tasona, ja valmis tuubi joustaa isosti ympärysmitassaan, mutta asettuu kaulalle kuitenkin silleen sopivan napakasti. Tuo on vähän niinkuin kauluri, mutta ehkä kuitenkin enemmän tuubihuivi.

Lanka: Debbie Bliss Paloma
Puikot: nro 10 pyöröpuikot (kuitenkin tasona neulottuna)
Menekki: 3 vyyhtiä
Koko: korkeus 39 cm, ympärysmitta noin 58 cm ja venytettynä noin 102 cm


Kaulurista tulikin mieleen, että Jokke kysyi tuossa taannoin puolivakavissaan, että voisinko tehdä sille kaulurin. Ja nyt oli haussa nimenomaan semmoinen kauluri mitä meillä lapsena pidettiin, eli siinä pitäisi olla semmoinen neliönmuotoinen, selän puolelle ja hartioiden yli tuohon rinnalle asettuva kappale, ja sitten tietenkin kaulalle tuleva poolo-osuus. Jostain syystä tämä on meidän mielestä ihan valtavan huvittava ajatus. Ja tavallaan kuitenkin uskoisin, että se voisi olla kai ihan tyylikäskin...mutta me ollaan kyllä nyt valitettavasti molemmat jumitettu siihen koomiseen mielikuvaan semmosesta lapsuuden kaulurista. Saas nähdä syntyykö tästä mielikuvasta missään kohtaa mitään järkevää. Saa linkata, jos on tiedossa tyylikkäitä ja vähemmän huvittavia kaulurimalleja miehelle!

-hanne

2012/10/26

sitä vaan että


...meidät ja meikkisten häiden karkkibuffetin voi bongata Häät -lehden syysnumerosta, joka ilmestyipi eilen kauppoihin. Juttu on "viimeisin villitys" osiossa, vaikken nyt ehkä oikein usko, että karkkibuffetti on enää mikään aivan se viimeisin villitys. Soisin sen kuitenkin olevan hyvin pitkäkestoinen villitys. Karkille kerran HEI! Lisäksi haluaisin kertoa, vaikkei tämä ehkä tuukkaan varsinaisena yllätyksenä, että yhtäkkiä onkin melkein talvi. Ja epäilemättä tämän johdosta mun kaakaomieltymys heilahti hetkessä kylmästä kaakaosta kuumaan kaakaoon. Piristää päivää kuin päivää, kokeikaa vaikka. Siihen päälle vielä kermavaahtoklöntti, niin johan saa viikonloppu arvoisensa alun!

-hanne

2012/10/20

hattutemppu!


Kiitos vaan kaikille edellisen postauksen kommenttilaatikkoon ryöppyneestä sympatia-aallosta, me ollaan siis siskot kaikki samassa neulesuossa näiden keskeneräisten töiden kanssa! Tähänkin voitte ehkä yhtyä: Pihalla on kyyylyyymäää. Ja pipot lämmittää.

Teinkin niitä varmuuden vuoksi kolme.


Viininpunainen rullareunainen pipo



Mulla on ollut ennenkin tämän tyyppinen superhelposti neulaistava pipo. En vaan saa muistumaan mieleeni mistä ohje silloin pari vuotta sitten löytyi, taisi ehkä ollu joku käsityölehti? Nyt ohje sitten löytyi vaan omasta päästä, mututuntumalla. Valmis pipo on kiva ja simppeli, niinkuin tekijänsäkin. Ohje alla.

Langat: Rowan Creative Focus Worsted väri Syrah (20s X 24krs =10cm)
Menekki: noin 60g
Puikot: sukkapuikot nro 5 (tai käsialan/langan mukaan)
Koko: Sopii tämmösen tavallisen tytön päähän (päänympärys noin 58cm?)

Ohje:

Luo 77 silmukkaa. Jaa silmukat tasaisesti neljälle puikolle. 

Neulo suljettuna neuleena sileää, eli kaikki silmukat aina oikein. Reuna lähtee rullaantumaan, mutta don't worry, tässä mallissa sen kuuluukin rullaantua. Neulo ja neulo, katso vaikka telkkaria samalla. 

Kun työ on noin 28cm tai noin 82 kierrosta korkea, aloitetaan kavennukset.
*Neulo 5 s oikein, 2 s oikein yhteen* toista koko kierros. Neulo yksi kierros oikein ilman kavennuksia. Neulo *4 s oikein, 2 s oikein yhteen* toista koko kierros. Neulo yksi välikierros ilman kavennuksia. Jatka kavennuksia neljä kierrosta ilman välikierroksia:
Neulo *3 s oikein, 2 s oikein yhteen* toista koko kierros.
Neulo *2 s oikein, 2 s oikein yhteen* toista koko kierros.
Neulo *1 s oikein, 2 s oikein yhteen* toista koko kierros.
Neulo 2 s oikein yhteen koko kierros. Katkaise lanka ja vedä silmukoiden läpi. Päättele langat. Käännä pipon nurjapuoli ulospäin. Halutessasi kiinnitä pipoon tupsu. VALMIS!

Edit. Pieni unhoitus korjattu ohjeeseen

Vinksvinks. Tämä pipo on mun tiukahkolla käsialalla tehtynä mun päähän semmoinen hyvin istuva, mutta hieman löysähkö malli. Jos siis käytät yhtään paksumpaa lankaa tai käsiala on löysemmänpuoleinen, kannattaa silmukkamäärää vähentää. Esimerkiksi 70 silmukalla tehden kavennuksissa menee jako oikein.


Sanokaas, tupsulla vai ilman? En osaa päättää! Vai ehkäpä semmoisella superisolla tupsulla??


MUITA IHANIA superhelppo syyspipo



Tein viime talvenakin yhden MUITA IHANIA pipon, joten kai nyt sitten tänäkin tavl...syksynä? Varsinkin, kun ohje oli näin sympaattinen. Luotan vankasti siihen että Tiina ilahduttaa meitä ihanilla pipomalleillaan jatkossakin joka talvi! (ei paineita ;)
Lanka: (aivan ihana) Viking of Norway Alpaca Silk kaksinkertaisena (värit 445 ja 413)
Puikot: nro 5

Ihana piparipipo! Myönnän, että tämä piti ottaa kertaalleen alusta sillä mun kirjoneulekäsiala tuntui olevan vähän ruosteessa kesän jäljiltä ja meinas alkaa piparit vähän kiristelemään...

Kotoliving -pipolakki



Mä vietin viime viikolla ainakin yhden työpäivän verran aikaa lankakauppa Kerän Helsingin pop up -kaupassa ja olisin viettänyt paljon enemmänkin, jos vaan aikataulut olisi antaneet periksi. Perjantain Kerä LOVES Kotoliving päivästä sain mukaan ohjeen ja langat tähän hauskaan syyspipoon. Ja pitihän sekin nyt tietty tehdä!

Ohje: Kotoliving -lehden 7.11 ilmestyvässä, ensimmäisessä numerossa!
Lanka: Novitan 7-veljestä nostalgia sekä Novitan Rose yhtä aikaa neulottuna. Tupsu Isoveliä
Puikot: nro 5

Ja samalla tässä voinen hehkuttaa, että nyt kuulkaas tyttöset pukkaa pian lehteä meikäläisen makuun! Onko teille tullut jo jossain vastaan juttua tästä?

Mä oon laiska ja nirso lehtien lukija, ainot lehdet joita olen viime vuosina tilannut (ja saanut luettua) on ollut käsityölehtiä, ja niidenkin osalta koen, etten ole aina välttämättä ihan just se paras kohderyhmä...Mä oon kaivannut lehteä, jossa olisi tavallisia käsityölehtiä laajemmin asiaa myös esim. sisustuksen ja teeseitse -juttujen osalta, muotikaan ei haittaisi (mun pitäisi käydä joku opintokurssi muodista...huoh). Haluaisin laajasti ohjeita, ideoita, ahaa -elämyksiä, vinkkejä ja linkkejä. Ja ennen kaikkea lehden pitäisi olla tiukasti ajan hermoilla. Tuntuu että usein ainakin aikakausilehtien tuunausvinkit ovat niitä, mitkä pyörivät Pinterestissä jo kaksi vuotta sitten. Huippuideoita, mutta jos ne on tullut jo muualla vastaan, niin ei niistä sitten enää meikäläinen oikein hyödy. Löysin kyllä ilokseni (vasta) tuossa taannoin 101 ideaa -lehden, joka täyttäisi mun vaatimukset, mutta noin kaksi viikkoa löytämisen jälkeen kuulin että lehti lopetetaan. Se siitä sitten.

Noh, mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä marraskuussa pukkaa uunista ulos ihan uusiuutukainen teeseitse -henkinen Kotoliving -lehti, jonka pienestä, lupaavan kuuloisesta työryhmästä löytyy myös lankakauppa Kerän ihanat omistajat Jonna ja Elina! Hyvä tytöt! Lehti on omakustanteinen kartonkikansinen MOOK, eli lehden ja kirjan välimuoto, ja se tulee sisältämään ohjeiden ja inspiraation lisäksi myös esim. valmiita, irti leikattavia koristeita ja kuvia. Kuullostaa varsin mielenkiintoiselle! Lisää aiheesta ainakin täällä.


Tästä mulla on kyllä odotukset korkealla. Vähän niinku Tiinan ensi syksyn pipostakin ;)

-hanne

2012/10/13

kauheen vaikeita päätöksiä


Te varmasti ymmärrätte mua. Tätä päättämisen vaikeutta.

Kun mun pitäisi tehdä tätä, 
lupasin kaverille jo ajat sitten tehdä sille tämän


Tai sitten mun pitäisi tehdä tätä, 
koska vitsi ku on aina kylmä ja mä niin tarvisin villatakin


Mutta sen sijaan mä haluaisin tehdä tätä, 
koska tämä on jo melkein valmis ja oon tosi innoissani tästä ideasta


Niinpä ratkaisen asian tekemällä tätä, 
koska tähän sain just eilen ihan uuden langan.


Huoh.

-hanne

2012/10/08

arvottu!

Kiitos isosti kaikille synttäriarvontaan osallistuneille! 

Eilen on tehty mm. korviksia, maailman hienoimpia lapasia, olo mukavaksi, joululahjoja, logiikkatehtäviä, paljon suunnitelmia, roskislöytöjä, lypsyharjoitteluraportti, isoja ja pieniä päätöksiä, yksi apinan pylly, muutto, laseja kaljapulloista, rikosilmoitus, visiittejä, historiaa, mummi iloiseksi, harppauksia, ostoksia, tatuointeja, erimoisia urheilulenkkejä, palikkatorneja, sikahyviä/jumalaisia/maailman parhaita ruokia, muumipalapeliä, äitiysjoogaharjoituksia, luentomuistiipanoja, pari tyhmyyttä, varmaan viisi tiskirättiä ja aivan valtaisa määrä villasukkia. Huippua!

Teitä oli lopulta niin monta, etten millään jaksanut kirjoitella nimiä lappusiin, siispä arvoin tälleen kylmän viileesti numerogeneraattorin avustuksella. Kokonaisviestien määrästä on vähennetty kolme lisäkommenttia/tarkennusta. Tulokset laskin jonkun miljoona kertaa, eiköhän ne nyt mennyt oikein :) 

 
Titityyn verkkokaupan 40e lahjakortin voitti
Valaan villapaita -blogin Mevrouw Walvi (nro 29)
joka oli eilen tehnyt kurpitsakakkua ja lapsen pöllölapaset valmiiksi 
(käykää muuten kattomassa, ne on hienot!)

Lohdutuspalkinnot voittivat 
joka teki eilen olonsa lokoisaksi 
sekä  
Värien vivahteita -blogin Haaveilija (nro 22)
joka taas teki eilen porkkanakakkua Likan sadonkorjuujuhliin. 


Lohdutuspalkinnoksi lupasin jotain heijastinhommeleita. Kun en osaa itse päättää, niin päättäkää te. Palkinnoksi saapi kumpainenkin valita joko origamiheijastimen tai sitten alla olevan heijastinkassin, jonka timantti on mustaa heijastinkangasta (oikean puoleinen kuva otettu salaman kanssa). Eli Maya ja Haaveilija, laittakaas mulle mailia kumpi olisi mieluisampi, kassi vaikko origami :)


Onnea vielä voittajille 
ja lämmin kiitos kaikille kauniista sanoista 
sekä innokkaasta osallistumisesta. 
Sit vaan kohti 2v synttäreitä! ;)

-hanne

2012/10/06

lempiasioita


Mulla on ihan h-i-r-v-i-t-t-ä-v-ä syysjjjjjjumitus. Käsitöitä nyt tulee tehtyä silleen melko rutiinisti, mutta kaikki muu...huoh. Töissä pitää potkia ittiänsä etiäppäin, jujutsu treeneihin en oo saanut raahauduttua kohta kahteen viikkoon. Kaikki kotityöt vaan seisoo. Paitsi tiskit, ne seisomisen lisäksi myös haisee. Huippua!

Ihana Sort of Pink -blogi haastoi mukaan Moko:n blogihaasteeseen listaamaan lempiasioita. Voiskohan jumitusta helpottaa, jos ihan konkreettisesti nimeäisi niitä pieniä innostavia asoita, lempijuttuja, joita kuitenkin on, mutta ne vaan meinaa aina unohtua? Kokeillaan. Ja nyt mennään kevyellä otteella ja semmosilla *just nyt* innostavilla ja ilahduttavilla pienillä asioilla.


(vasemmalta ylhäältä alkaen) Finnish design shopin lahjakortilla hankittu säästöpossunorsu, ihana uusi MacBook Air pienellä washiteippi -tuunauksella, johon ohje löytyi täältä, Nousevan myrskyn pyörän sisäkumista tehdyt Lee -korvikset sekä viime talvena omat tekemät ruttusukat.


Mun lempijuttuja just nyt:

  1. Drive soundtrack --- Leffa oli aivan käsittämättömän lumoava. Ja leffan soundtrack on saanut mut viime aikoina päivittäin hyvälle tuulelle. Klick.
  2. uusi Macbook Air --- Joooo maksoihan se ja sehän ei ole kivaa, mutta ai että sitä on mukava käyttää!
  3. Iloiset yllätykset --- Mä, niin kun kaikki muutkin, oon sitä mieltä etten koskaan voita mitään. Mutta sitten voitin 2012 blogibarometrin arvonnassa 150e (!!!) lahjakortin Finnish design shoppiin, jonkun ajan päästä Nouseva myrsky -blogin nimikilpailussa lohdutuspalkintona Lee -korvikset ja nyt Novamelina -blogin arvonnasta maatuska -kaulakorun. Pitää varmaan lotota.
  4. Villasukat --- Ja se että niitä voi taas pitää. Mä en juurikaan piittaa syksystä, enkä oikeastaan talvestakaan, mutta villasukat, niistä mä tykkään. Ja nyt niitä suorastaan taas pitää käyttää!
  5. Ensi viikko! --- Siitä tulee ihan huippu! Ensinäkin, Lankakauppa Kerän POP UP -kauppa on Helsingissä koko viikon, mä aijon mennä pyörähtään paikalle ainakin tiistaina ja keskiviikkona, ehkä myös perjantaina. Sitte äiskä tulee yökyläileen, keskiviikkona on yksi pitkään odottamani keikka Bar Loosessa ja lauantaina on pikkuveljen+tyttöystävänsä teematuparit. Jejejejjejjjeee!
  6. Käsityöt --- No suprise there. Nämä jaksaa innostaa aina uudelleen ja oikeastaan päivittäin. Vaikka nyt on ollut vaikeaa olla näidenkin kanssa aikaansaava, innostaa kuitenkin jo ihan semmoinen päänsisäinenkin tekeminen ja ideointi.
  7. Osallistujat + kommentit --- Siis teidän lukijoiden kommentit tuonne synttäriarvontaan. Mahtavaamahtavaamahtavaa ja Snif kaupan päälle!!
  8. Jäätelö ja karkit --- Mieluiten yhdessä. Näistä mä innostun aina, ihan aina ja koska vaan.
  9. Pienet suuret haaveet --- Ehkä jopa suunnitelmat. Sellaisia innostavia juttuja, liittyen nyt vaikkapa opiskeluun, blogiin ja omaan kotiin. Sekä pienen pieniä muutoksia että pitkän tähtäimen suuria juttuja, joita on kiva pyöritellä päässä.
  10. (lemppari) TV-sarjat --- ja niiden paluu telkkariin kesätauolta. Kuullostaa varmasti tyhjänpäiväiseltä, mutta yksi mun aivan lempilempilempi asioita on istahtaa Joken kanssa kotisohvalle ja katsoa joku hyvä sarja. Tai leffa. Mieluiten kera nro 8:n, tietenkin.   

Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville lemppari blogeilleni, jotka voivat tähän halutessaan tarttua ja tehdä listaa blogissa tai vaikka ihan vain omassa päässään. Tietenkin myös kuka tahansa muu lemppariasioiden listaa tarvitseva voi tähän haasteeseen tarttua.


No, ei nyt ehkä ihan vielä helpottanut tää jumitus, mutta ehkä se tästä :) Alla ohjeet osallistumiseen, kannattaa lukaista läpi, tähän haasteeseen liittyy nimittäin myös arvonta ja osallistua voi myös blogittomat lukijat. Lisää tietoa täällä.

Näin osallistut haasteeseen:
  1. Listaa tämän hetken kymmenen (10) lempiasiaasi (voit halutessasi kopioida haastepostaukseen yllä olevan blogihaastekuvan ja/tai käyttää omia kuviasi)
  2. Jaa haaste vähintään viidelle (5) tykkäämällesi blogille ja ilmoita siitä heille
  3. Voit halutessasi myös osallistua Mokon myymäläinstallaatioprojektiin sekä Mokon lahjakortin arvontaan lähettämällä oman lempiasiat -listasi osoitteeseen mokomarket@moko.fi otsikolla: Minun lempiasiani. Ilmoitathan meilissä yhteystietosi. Kaikista lähetyistä lempiasioista valitaan osa ja nämä valitut aiheet tulevat olemaan osa Moko Marketissa järjestettyä esillepanoinstallaatiota, jota päivitetään viikottain teidän lähettämillä lempiasioilla. Jokaisen esiteltävän lempiasian yhteydessä mainitaan lempiasian kertojan nimi ja paikkakunta. Voit seurata myymälän installaatioita Mokon Facebook-sivuilta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 3 kpl 50€ lahjakortteja Moko Markettiin (arvo yht. 150€). Teidän lempiasioiden mukaan elävä Lempiasioita -näyttely rakennetaan viikolla 41 ja arvontaan voi osallistua 3.10- 2.11.2012. Moko Oy pidättää oikeuden muutoksiin.
  4. Muista nauttia listaamistasi lempiasioista mahdollisimman usein!

-hanne

p.s. Eilen tein synttäriarvontaan voi osallistua vielä huomisen ajan!

2012/10/02

Yllätyssynttärit + DIY cupcake -baari


HUH. Yllätyssynttäreiden järkkääminen on raskasta puuhaa. 
Normaalisti mä kerron Jokelle arviolta kaiken, lisäksi kysyn sen mielipidettä varsin monessa asiassa...Siispä yllätyssynttäreiden järkkääminen herralle itselleen oli varsin jänskää puuhaa. Mun piti koko ajan tsempata etten möläytä sille jotain synttäreihin liittyvää. Varmaan tuhat kertaa olin jo avaamassa suutani tarkoituksena hihkaista "arvaa mitä, H ja V pääsee kans viikonloppuna sun synttäreille!" tai "jee, ne Teippitarhan pillit tuli!" tai "hei kato minkä idean löysin tarjoiltavaksi!!". Veikkaan, että tommonen olisi hieman pilannut yllätystä...Mutta mäpä sainkin joka kerta nielaistua lauseen viimeistään kahden ensimmäisen sanan jälkeen, niin että kun Jokke tuli nyt lauantaina treeneistä kotiin, ei se osannut aavistaa YHTÄÄN MITÄÄN. Olin varsin tyytyväinen itseeni. Minä, möläyttelijä, sain pidettyä salaisuuden! Ja mahtavinta oli tietenkin se, että lähes kaikki tärkeimmät kaverit pääsivät paikalle, osa pitkänkin matkan takaa. Niin hienoa!

Salaisuuden säilyttämistä auttoi hieman se, että tein lopullisen päätöksen synttäreiden järkkäämisestä vasta pari viikkoa ennen synttäreitä, ja suunnitteluun ehdin panostamaan kunnolla vain jälkimmäisellä viikolla. Mulla ei ollut tarjoilun osalta ihmeempiä suunnitelmia, mutta sitten törmäsin Green wedding shoes sivuston postaukseen, jossa esiteltiin valtavan hieno "cupcake-topping-bar". 

Mikä mahtava idea! Pöytä, jossa on tarjolla muffinsseja sekä herkullinen valikoima erilaisia kastikkeita, strösseleitä sekä marjoja muffinssin koristeluun oman maun mukaan! Huippua! Jokke on lisäksi vimpan päälle muffinssimiehiä, joten tämä sopi näihin pippaloihin enemmän kuin hyvin. Idea oli (mulle) täysin uusi ja minä vähän ronkelina syöjänä arvostan suuresti tällaisia "valitse itse herkkusi" mahdollisuuksia. Myös suolaisten osalta oli helppo toimia sitten samaan henkeen, erilaisia leipiä ja leivän päälle herkkujuustoja, levitteitä, salaatteja sun muuta.


En ehtinyt panostaa muffinssibaariin läheskään niin paljon kuin olisin halunnut (salaa leipominen on yllättävän hankalaa!!), enkä myöskään ehtinyt hankkia mistään tuoreita marjoja. Höh. Kasasin kuitenkin pikaisesti toissakesäisistä häistä yli jääneistä vanhoista piirakkavuoista sekä kynttilänjalasta (jonka spraymaalasin valkoiseksi) taas yhden keksitelineen, tai tässä tapauksessa muffinssitelineen, se näkyy tuossa vähän ylempänä kuvassa.  Tällä kertaa liimana käytin Bison pikaepoksiliimaa, toimi erittäin hyvin! Kahtena muuna muffinssitarjoiluastiana käytin vanhoja suorakaiteen muotoisia alumiinisia kakkuvuokia.

Muffinssit:

Muffinssibaarin täytteet:
  • vaahtokarkkeja 
  • värikkäitä suklaaraekarkkeja 
  • suklaarouhetta 
  • vadelmakastiketta 
  • mustikoita 
  • kaurahiutalehyvettä 
  • kinuskikastiketta
  • vanilijakuorutetta
  • suklaakuorutetta 


Muffinsseista mun  ehdoton suokkari oli suolapähkinä-suklaa -muffinssi, Jokke taas piti banaani-toffee -muffinsseista. Muffinssien tunnistamista helpotti huomattavasti eriväristen vuokapaperien käyttö, vaikka värit nyt olikin vähän mitä oli. Kuorutteista vain toiseen löysin viime hetkillä oikean pursotinpussin, tuntui kuitenkin että vieraiden oli helpompi käyttää perinteistä "kupista lusikalla" metodia, sillä tätä pursottimessa ollutta kuorutetta käyttettiin selvästi vähemmän. Toisaalta sillä sai vähän kikkailla jos semmoisesta pitää :)

Summa summarum. Suosittelen lämpimästi tällaista muffinssibaaria! Tästä löytyi kaikille jotain ja (mikäli tällaista ei tarvitse järjestää salassa, heh) baari syntyi varsin pienin ponnisteluin. Mä leivoin nyt neljää eri muffinssimakua, mutta varmasti olisi riittänyt yksi tai kaksikin eri makua. Koristeluun löytyy vaihtoehtoja loputtomiin, ja tarjoilutapana tämä oli ainakin mulle aivan uusi ja raikas juttu. Ehkä vähän amerikkalainen, mutta hei, mikäpä ei olisi?

-hanne

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

P.S. Kiitos jo nyt isostijajättimäisesti kaikille Eilen tein -synttäriarvontaan osallistuneille! Mä oon lueskellut vastauksia liikuttuneena ja vaikuttuneena. Mahtavaa ihmiset! Miksei kommenteissa voi olla "TYKKÄÄN!!" painiketta!?!

+++++++

P.P.S. Lankakauppa Kerä, josta postailin aiemmin, laittaa ensi viikoksi pystyyn pop-up kaupan Helsinkiin! Jee!! Kaikki paikalle, mä ainakin meen!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++